De fa poc

This post is also available in: Español

L’escriptura va irrompre a la meva vida d’una forma inesperada. La tardor del 2010, alguna cosa que es va despertar al meu subconscient em va portar a inventar-me una història que vaig decidir posar sobre el paper. Va resultar una experiència brutal i intensíssima que es va concretar en un text de més de dues-centes pàgines que vaig acabar en menys de tres mesos.

I aquí va començar tot plegat. Un amic que va llegir la novel·la em va parlar d’uns cursos d’escriptura (i també em va regalar La Maleta, de Sergei Dovlatov; boníssim). Vaig guardar el meu text al calaix i m’hi vaig apuntar. Allà vaig haver de fer, primer, Narrativa, un curs general, i després vaig iniciar l’itinerari de Novel·la, amb l’Andreu Martín, per mirar de convertir la que tenia escrita en un text presentable. L’Andreu va resultar un tutor impressionant, i Males arts és el resultat final d’aquella experiència.

La novel·la va arribar a l’editorial Empúries de la mà de la Mònica Martín i es va publicar el juny de 2013. Després d’allò em vaig dedicar als contes. En vaig escriure més de vint, que vaig presentar a un parell de concursos sense cap èxit. Ara estan aquí penjats, en aquesta web, per a qui vulgui llegir-los. La meva segona novel·la també esta acabada, i treballo en un quart projecte mentre espero que vegi la llum.

 

Comments are closed.